Hop til hovedindholdet

IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede logo

Blindstock festival 2024


Dato og tid

Torsdag d. 13. juni 2024 kl. 11:00 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 13. juni 2024 kl. 09:00

Sted

IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede, Rymarksvej 1, 2900 Hellerup IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede
Rymarksvej 1
2900 Hellerup

Blindstock festival 2024


Kom til en festlig dag på IBOS - alle er velkomne

Billede med vimpler, Blindstock logo og tekst med dato og tidspunkt

Igen i 2024 kan du komme og nyde god musik og god stemning på IBOS. Vi åbner op til gårdhaven, hvor der vil være boder, siddeområde og scene med forskellige optrædener. Du kan altså både stå og svinge til musikken, købe noget fra boderne eller sidde og nyde en kop kaffe fra Blind Coffee.

Programmet starter kl. 11, men man er velkommen til at komme i løbet af dagen og tag endelig familie, venner eller andre med. Blindstock er også en mulighed for at mennesker, som ikke har et synshandicap inde på livet, kan opleve et kulturtilbud skabt af IBOS' beboere og daglige brugere. Og sammen danner vi et fællesskab på tværs af livsvilkår.

Foreløbigt program
 
 • The Paragraphs
  IBOS’ husband, spiller egne værker. Tidligere finalist i handicap Melodigrandprix.

 • John Obhasa Clausens Band
  Sanger og guitarist uddannet fra musikkonservatoriet i Esbjerg. John spiller funky rock. Nogen kender John fra programmet X-faktor, hvor han deltog i liveprogrammerne i 2020.

 • Aksel Christoffersen
  Axel er 22 år og født blind. Han begyndte allerede som 2-årig at spille klaver, og som 4-årig at gå til klaverundervisning. Han har fået undervisning i både klassisk musik og jazz. Siden 2018 har Axel selv arbejdet med musikken, hvor det klassisks er hans primære fokus, med komponister som Bach, Chopin, Grieg & Debussy.

 • Jonas Greis’ Ekstreme Univers
  Jonas synger sine egne sange, som udspringer af et fantasiunivers som befolkes af ekstreme robotter, mareridt-væsener og feer. Han bakkes solidt op af ”The Paragraphs”.
 
Programmet opdateres i løbet af foråret.
 

Festivalområdet
På festivalområdet findes friskristet kaffe fra Blind Coffee, som er en socialøkonomisk virksomhed med fokus på jobmuligheder til mennesker med synshandicap. Der er også mulighed for at købe smukke og unikke vævede og håndlavede værker fra IBOS’ værksteder. Udover kaffe, kan man købe kage og der vil være mulighed for at købe noget mad.

Vi glæder os til en hyggelig og god dag, med fantastisk musik, mulighed for at få noget i maven og samtidig tage del i et bredt fællesskab.
 
 

Om Blindstock festival

 

Blindstock er en årlig festival, startet i 2022, med fokus på mennesker og musikere med synshandicap samt betydningen af fællesskab og rollemodeller.

Deltagelse er gratis, men tilmeld dig her, så vi ved hvor mange der deltager.

Her er et link til en kort video om festivalen BLINDSTOCK musikfestival på Instituttet for Blinde og Svagsynede - YouTube 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede
Barbara Marie Mauritson

Tlf: +45 2116 8596
gy0r@kk.dk

Kontaktinformation til arrangør

IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede
Barbara Marie Mauritson

Tlf: +45 2116 8596
gy0r@kk.dk